Special Promo Wind-up MO87

Stagelight

Audio Masters

New Adress - Nieuw adres - Nouvelle adresse

Industrielaan 21 a, 9320 Aalst (Erembodegem)

Tel: +32 053 83 17 26
Fax: +32 053 83 40 54
stagelight@skynet.be

Stagelight is vlot bereikbaar via de afrit Aalst/Ninove langs de E40
halfweg tussen Gent en Brussel.
Routeplan

Stagelight beschikt over een complete infrastructuur op internationaal niveau die haar in staat stelt om de meeste producties volledig autonoom te behandelen.

Het magazijn biedt naast 2000m2 opslagruimte ook plaats aan een repetitiestudio van 250m2. Naast de opslagruimte ligt een parking van 350m2 met een los- en laadkade voor drie vrachtwagens.

ADVIES EN ONTWERP
Een aantal gerenommeerde lichtontwerpers met nationale en international referenties adviseren u of ontwerpen uw projecten met 2D en 3D ontwerpprogramma's.
Ook virtuele animaties zijn mogelijk met ons WYSIWYG II programma zodat uw producties zelfs vooraf kunnen geprogrammeerd worden.

VERHUUR
Stagelight beschikt over een uitgebreide voorraad verlichtings- en rigging materiaal dat door eigen personeel dagelijks onderhouden wordt.
Projectoren, mengtafels, dimmers, lichtbruggen, speciale effecten, kablering, rigging en ook sterrendoeken.

VERKOOP
Stagelight importeert en verdeelt een aantal merken:

  • Jands, Jandshog, Wholehog mengtafels
  • ADB projectoren, dimmers en mengtafels
  • Lee en Procolor kleurfilters
  • Genie Industries, Manfrotto en Powerdrive statieven
  • rookmachines, lichtbruggen, kleurwisselaars en bewegend licht

HERSTELLINGEN
Stagelight heeft een eigen herstellingsdienst die zowel mechanische als elektronische problemen kan oplossen. Voor verhuurdienst is er een back-up service om eventuele problemen op te vangen.

CONSTRUCTIE EN INSTALLATIE
Stagelight kan instaan voor het bouwen of verbouwen van toestellen volgens uw aanwijzingen en voor het monteren van volledige verlichtingssystemen.

TECHNIEK
Stagelight biedt u een uitgebreide keuze aan ervaren en meertalige techniekers, lichtontwerpers, lichttechniekers, programmeurs, volgspotters systeemtechniekers, riggers.

 


Homepage